Menu
0
Snelle verzending.
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
09Oct2024
Schapenhek in de voortuin?

Schapenhek in de voortuin?

Je hebt vast weleens gedroomd van een voortuin met dat echte buitengevoel. Een schapenhek zou zomaar eens de ontbrekende schakel kunnen zijn. Deze klassieke afrastering brengt een vleugje platteland naar je tuin, zonder in te boeten aan praktisch nut.

Wat maakt een schapenhek nou zo bijzonder?

Stel je voor: ruwe houten palen, verbonden door ijzerdraden. Simpel, toch? Maar juist in die eenvoud schuilt de kracht. Een schapenhek plaatsen zorgt voor een duidelijke grens, zonder je tuin op te sluiten. Een schapenhek in de voortuin creëert meteen een natuurlijke en landelijke sfeer. 

De voordelen van een houten schapenhek

Hazelaar staat bekend om zijn duurzaamheid. Van nature is hazelaarhout resistent tegen weersinvloeden en bodemvocht, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Een hazelaarhout schapenhek zal dan ook niet snel gaan rotten. Met een schapenhek in de voortuin kies je voor een milieuvriendelijke omheining die ook nog eens onderhoudsarm is. Bovendien heeft een schapenhek een natuurlijke en landelijke uitstraling, waardoor jouw voortuin extra karakter krijgt.

Hoe kies je het juiste schapenhek voor jouw voortuin?

Wil je een lage omheining die je tuin visueel groter maakt? Of ga je voor een hogere variant om je ondeugende viervoeter binnen de perken te houden? Schapenhekken zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit verschillende latafstanden. De ideale afstand tussen de latten is afhankelijk van het doel van het hek. Kies je voor een schapenhek om je voortuin een landelijke sfeer te geven, of moet de omheining ook functioneel zijn en bijvoorbeeld je huisdier binnenhouden? Kies een latafstand die past bij jouw doel.

Andere toepassingen van een schapenhek

Wat dacht je van een schapenhek als omheining voor je moestuin? Of als klimrek voor die prachtige klimplanten? Door slim te combineren met planten, creëer je een natuurlijke en landelijke look. Ontdek zelf hoe een schapenhek je buitenruimte compleet kan transformeren en bestel direct schapenhekken voor jouw tuin in onze webshop.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.